Noutati
Noutati
Promotii
Promotii
Resigilate
Resigilate
PRODUSE NOI
|
Ati uitat parola
|
Inregistrare

Home

/

Dictionar termeni

Calitatea comercialã a furnizării de produse
- Insuşirea asociată relaţiilor care se stabilesc între un furnizor şi clienţii sãi în legatură cu pachetul de produse sau servicii aferent furnizării


Client
- Persoană fizică sau juridicã care acceseaza site-ul, in scopuri private sau profesionale, care a fost de acord cu Termenii si Conditiile acestui site, care indeplineste toate cerintele din procesul de inregistrare pe site si care initeaza si completeaza o comanda pe acest site.


Societate
- Este o forma legala de companie, o anumita forma de persoana juridica, care are o raspundere. In acest context, pe acest site cand spunem Societate facem referire la compania DELPHI ELECTRIC SRL.


Comanda
- Un document electronic generat ca urmare a accesarii site-ului de catre un client, si care reprezinta forma de comunicare intre Societate si Client, in baza careia Societatea va livra catre Client produsele si/sau serviciile solicitate de catre acesta din urma.


Produse si Servicii
- Orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in comanda, care vor fi furnizate de catre Societate pentru Client.

Contract
- o comanda emisa de client si confirmata de catre societate, prin acceptarea careia societatea este de acord sa livreze clientului, Produsele si Serviciile comandate, iar clientul este de acord sa plateasca Produsele si Serviciile comandate.


Sistem Fotovoltaic ON-GRID
- Sistem de panouri fotovoltaice, conectat la reteaua nationala, fara acumulatori.

Autoritate Competenta
- Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei - ANRE


Bransament Electric
- Instalatie de racordare la joasa tensiune


Caracteristici tehnice
- Totalitatea datelor şi elementelor de natură tehnica, caracteristice unui produs


Certificat verde
- Document ce atestǎ o cantitate de 1 MWh de energie electrică produsǎ din surse regenerabile de energie; certificatul verde se poate tranzacţiona distinct de cantitatea de energie electrică asociatǎ acestuia, pe o piaţǎ bilateralǎ sau centralizatǎ

TOP