Noutati
Noutati
Promotii
Promotii
Resigilate
Resigilate
PRODUSE NOI
|
Ati uitat parola
|
Inregistrare

Home

/

Garantie

Conditii generale de garantie

- Instalarea produselor comercializate se face in conformitate cu instructiunile ce insotesc produsul sau a celor de la distribuitor sau partener.
- Respectarea normelor tehnice in vigoare si de protectia muncii pentru lucru cu instalatii electrice si dispozitive electrice si electronice si aparataj electrocasnic.
- In cazul produselor instalate, completarea corecta si completa a certificatului de garantie si returnarea sa catre reseller/furnizor in termen de 45 de zile de la actul vanzarii.
- Conectarea termostatului si a elementului incalzitor la instalatia electrica a locuintei se face de catre un electrician autorizat sau de un partener/instalator autorizat Delphi Electric.
- In cazul unui defect in material sau de fabricatie, obligatia partenerului, respectiv a distribuitorului Delphi Electric, va fi de a repara produsul defect, sau, unde nu este posibil, de a furniza un produs nou, identic sau echivalent celui defect, fara costuri suplimentare din partea clientului, in termen ce nu depaseste 15 zile (daca produsul se afla pe stoc). Cauza defectului se va determina la fata locului prin masuratori si observatii, si se va intocmi un buletin de constatare in prezenta ambelor parti.
- Garantia nu acopera defectiunile de natura mecanica cauzate de transport sau stocare neadecvata, instalare sau operare defectuoasa , cat si cele cauzate de factori externi (ex: inundatii, cutremure, tensiuni de alimentare sub/peste cea nominala, fluctuatii de tensiune frecvente sau socuri electrice), instalarea de catre personal nespecializat.
- In cazul unor defecte neacoperite de garantie, daca clientul solicita asistenta noastra, Delphi Electric si partenerii sai vor depune eforturi rezonabile pentru a identifica si remedia eventualele defectiuni, costurile legate de manopera si materiale fiind insa in intregime suportate de catre client.
- Incepand din 2014, Fenix acorda garantie "pe viata" sistemelor electrice de incalzire cu cabluri ECOFLOOR montate la interior, cu respectarea anumitor conditii (vezi mai jos), si inregistrarea clientului final aici: http://warranty.fenixgroup.cz
Tabel cu perioadele standard de garantie a produselor comercializate:

Produse Producator Garantie Mentiuni Durata medie de utilizare
Cablu incalzitor ECOFLOOR - interior FENIX Pe durata de viata a pardoselei * *- putere max de 18W/ml, si  max 200W/m2
- instalarea unui termostat cu senzor de pardoseala pentru controlul sistemului;
- respectarea instructiunilor de instalare;
- inregistrarea garantiei pe site-ul producatorului, in cel mult 6 luni de la achizitia produselor: http://warranty.fenixgroup.cz/
Nerespectarea conditiilor de mai sus limiteaza garantia la 10 ani.
50 ani
Cablu incalzitor ECOFLOOR- exterior FENIX 10 ani - instalate ingropat (exceptia fac cablurile ingropate in nisip sau pamant, unde garantia este de 2 ani) 30 - 40 ani
Cablu incalzitor ECOFLOOR - exterior FENIX 5 ani - instalate aparent 10 - 15 ani
Panouri radiante ECOSUN FENIX 5 ani   30 ani
Folie ECOFILM FLEXEL 10 ani   30 ani
Termostate FENIX/OJ/IMIT 2 ani   8 - 10 ani
Convectoare electrice ATLANTIC 2 ani   10 ani
Cablu autoreglabil ELSR ELTHERM 1 an   5 ani
Alte produse   2 ani   3 - 5 ani


TOP