Noutati
Noutati
Promotii
Promotii
Resigilate
Resigilate
PRODUSE NOI
|
Ati uitat parola
|
Inregistrare

Home

/

Politica de confidentialitate

           DELPHI ELECTRIC SRL este inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la nr. xxxxx. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, DELPHI ELECTRIC SRL are obligatia de a administra numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre d-voastra sau o alta persoana si in conditii de maxima securitate. Scopul solicitarii si colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de d-voastra online. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de a edita datele personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale precum si dreptul de a va adresa justitiei sau sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru a beneficia de aceste drepturi, va rugam sa ne trimiteti o cerere scrisa prin posta sau curier pe adresa societatii noastre.

Vizitarea, folosirea sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.del.ro implica acceptarea Termenilor si Conditiilor. Pentru folosirea in buna conditii a site-ului recomandam citirea cu atentie a acestora. DELPHI ELECTRIC SRL isi rezerva dreptul de a efectua modificari ale acestor prevederi sau ale continutului site-ului www.del.ro fara o alta notificare.

Compania care administreaza site-ul www.del.ro este DELPHI ELECTRIC SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J01/1284/2005, avand Codul Unic de Inregistrare: RO 18142180 si sediul in:
- ALBA IULIA, str. A.I.Cuza, nr. 15.
- Bucuresti, b-dul Marasti, nr. 65-67, sector 1, incinta ROMEXPO, pavilion H4.
Statutul comercial al companiei DELPHI ELECTRIC: Societate cu Raspundere Limitata - S.R.L.


Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, www.del.ro are obligaţia de a administra în condiţii de sigurantă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi.

Scopul colectării datelor este: informarea utilizatorilor privind situaţia contului de pe site, informarea utilizatorilor/clienţilor privind evoluţia şi starea comenzilor, evaluarea produselor şi serviciilor oferite, pentru reclamă, marketing şi publicitate, statistică. Astfel, site-ul poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletter-ul săptămânal şi poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Site-ul www.del.ro nu promovează Spam-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe www.del.ro poate opta pentru ştergerea acesteia din baza noastră de date.

Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi utilizate în scopul pentru care le-aţi furnizat, pentru a administra, a sprijini şi a evalua serviciile noastre şi a preîntâmpina incălcarea securităţii, a legii şi a termenilor noştri contractuali.

Informaţiile dumneavoastră cu caracter personal pot fi furnizate şi către Parchet, Poliţie, Instanţele judecătoreşti şi altor organe abilitate ale statului, în baza şi în limitele prevederilor legale şi ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

TOP